E Tatau Ona Faʻaleleia Mai le Galaxy Note 4 i le Galaxy S6?

Fa'aleleia Mai le Galaxy Note 4 i le Galaxy S6

O Samsung o se tasi o kamupani telefoni sili ona taʻutaʻua o loʻo paʻi atu i le lagi ma faʻateleina le aofaʻi o ana tagata faʻatau i lea aso ma lea aso, o lenei kamupani e tatau ona i ai laina tetele o le Galaxy Note ma le Galaxy S o laina uma e lua e tutusa lelei ma uiga iloga. Ole laina ole Galaxy S o lo'o fa'atatau i le tele o tagata fa'atau ona e faigofie ona feavea'i ma e iai lona lapo'a fa'aaliga fa'aalia ma foliga mata'ina ma le fa'ata'ita'iga. A'o le Fa'amatalaga o le telefoni tele tele ma fa'aaliga tele, fa'aoga peni ma foliga maualuga. O telefoni uma e lua e faʻamalolo tasi ma le isi, tauva le tasi ma le isi ma sili atu le tasi i le isi pe a oʻo mai i nai vaega. Ua fa'asa'oloto ma ua fememea'i tagata pe tatau ona sui mai le fa'amatalaga i le fa'asologa o le galaxy S pe leai. O le mea lava e tasi na tupu i le Note 4 ma le Galaxy S6 ma o lenei o le a tatou vaʻavaʻai totoʻa atu i itu taʻitasi ma suʻesuʻeina le mea moni pe o se manatu lelei le suia mai le Note 4 i le S6 pe leai.

HARDWARE:

FAAMATALAGA 1

  • O le Samsung GS6 ma le Note 4 o loʻo i ai se vaʻaiga uʻamea ae i tulaga lelei S6 o se laasaga i luma.
  • Fa'aaliga 4 o lo'o i ai pea se palasitika i tua i le isi itu S6 o lo'o fa'afiafiaina le to'atele o tagata ma lana tioata i tua. S6 e sili atu le uamea nai lo le Note 4.
  • Ona o lona lapopoa tele Note 4 e le faigofie ona pipii i luga ona i ai lea o lona palasitika tua lea e moni i lalo pe a faatusatusa i le laitiiti faigofie e taofi tioata i tua S6.
  • Ae peitaʻi o se laʻititi laʻititi e pei o le vaaiga o le a le mafai ai ona alu tagata mai le Note i le S6, e mafai lava ona faʻamumuina se ituaiga o mumu.
  • A'o aga'i atu i le fa'aaliga, o mea o mata uma e lua e tutusa e ui lava i le tele o le QHD AMOLED o lo'o ofoina mai ai se fa'aaliga mata'ina i le va'aiga fou, manino ma lanu viia.
  • O le masini lolomi tamatamailima ma isi mea laiti e faigofie ona uta i luga o le telefoni laʻititi ma faigofie ona paʻi i luga o le telefoni tele e tatau ona e swipe ai lea e ita ai i nisi taimi.

GALUEGA MA LE MANA:

Manatua 2

  • Fa'aaliga e ta'uta'ua mo lona mana, fa'apena fo'i le Fa'aaliga 4 ma lona snapdragon 805 ma le 3 GB RAM o se mea fa'aatua ma fa'atasi ai ma le fa'afouga fou o lollipop e mafai e se tasi ona mana'o i ai.
  • Afai e te tu'u fa'atasi uma telefoni e te molimauina le mea moni o tusi talosaga i le telefoni fou o le a vave matala nai lo le matua. Ae ui i lea e leai se suiga tele poʻo se eseesega e mafai ona e faʻasaga i se tasi o le telefoni.
  • E amata ona faanenefu mea pe a tatou agai atu i le ola maa. Ona o le tele tele o le Note 4 o loʻo i ai le potu mo se maa tele pe a faʻatusatusa i le 2550 mAh maa o le S6.
  • O le fa'amanuiaga fa'aopoopo o le ma'a e mafai ona 'ave'esea i le Fa'amatalaga 4 ma o le ma'a e matua tele lava e faigofie ai ona alu i le aso atoa e aunoa ma se fa'alavelave, e umi lava e ui lava o le lapo'a tele o lona uiga o le tele o alavai.
  • O le laina faʻamatalaga e ofoofogia i taimi uma pe a oʻo mai i le ola o le maa o le a avea ma se filifiliga tele e sui mai le Note i le Galaxy pe a oʻo i le ola maa.

SOFTWARE:

Manatua 3

  • A oʻo mai i polokalama faakomepiuta ma foliga ua faia e Samsung se oso tele i se itu lelei e ala i le faʻalauteleina o lona atinaʻe, faʻaumatia faʻaopoopoga o foliga ma filifiliga e taʻitaʻia ai se aafiaga sili atu le malie ma le ofoofogia lea e faigofie ona molimauina pe a e asiasi i tulaga o le Galaxy S6
  • Ae ui i lea, o le Faʻaaliga 4 o loʻo mulimulitaʻia le faiga faʻamalama tele tele e le o se mea ofoofogia pe a faʻatusatusa i le alualu i luma fou i le S6, o le lomiga tuai e tele naua foliga ma faʻatulagaga e faʻaitiitia ai le lalelei ma lamolemole.
  • Fa'aaliga 4 o lo'o i ai pea le tele o le malosi aua na te fa'aogaina le peni fa'apipi'i fa'atasi ma le filifiliga pa'i e le mafai ona fa'atusaina i le S6.

PUEITAE:

Manatua 4

  • Fa'aaliga 4 f/2.2 16 MP meapueata ma le OIS e pu'eina ata mata'ina e te lagona ai o oe o se tagata pu'eata moni.
  • O ata na pu'eina mai le Fa'amatalaga e olaola, susulu, manino ma ma'oti ma le fa'atusatusaga.
  • E le'i mana'omia le toe fa'afouina o le meapueata i le S6 ma e leai ni fa'afouga tetele na faia, na'o le fa'avavevave o tioata e fesoasoani tele i le malamalama e ui atu i le meapu'e fa'apupulaina ata. Ae ui i lea o le S6 mea pueata e faigofie mo tagata amata ona taulimaina ona o lona atinaʻe fou.
  • O le meapueata e le o se vaega tele aua o mea pueata uma e lua a Samsung e tutusa le ofoofogia o lea e leai se eseesega tele.

Manatua 5

O le fautuaga e faʻafouina mai le Galaxy Note 4 i le Galaxy S6 e le o manino ona o telefoni uma e lua e ofoofogia i o latou lava nofoaga. O le Galaxy Note 4 na faʻaalia na o le ono masina aʻo lumanaʻi le Galaxy S6, ma e talitutusa lava pe a oʻo mai i vaaiga puʻeata, faʻatinoga ma polokalame. O le Note 4 o loʻo ofoina atu se S Pen, o se laupepa tele ma sili atu le ola o le maa - e foliga mai o se taulaga tele e taulaʻi mo tagata taʻitoʻatasi na sii i luga i soʻo se tulaga.

I le isi itu O le Galaxy S6 e alu aʻe laʻititi i luga ma tua atu i le faʻatinoina o mea puʻeata ma lona vave f/1.9 tioata ma e iai se masini faʻaalia tamatamailima tulaga ese, ae faʻapea foʻi ona ofoina atu se vaʻaiga sili atu ona faʻaogaina e faʻaogaina ai mea maualuga. Se'i vagana ua e le fiafia i le tele Note 4 ma lona tele e le tatau ona tele i le Galaxy S6 e tosina atu ai oe e tu'u lau telefoni fou masani ma fai le gaioiga. O le telefoni e matua ofoofogia lava, malosi ma ofoina atu ni nai vaega e le mafai ona e mauaina i se isi lava mea-o se fusi faʻapitoa faʻapitoa, e tusa lava po o le a le mea moni o le Galaxy S6 o se paʻi e sili atu le manaia e vaʻai i ai.

 

Lagona le saoloto e faʻaalia pe lafo lau fesili e ala i le tusi mai ia i matou i le pusa savali o loʻo i lalo.

AB

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=z-Q26VKi3ag[/embedyt]

E tusa o le Tusitala

tali

sese: ua puipuia Aano !!