Faʻafefea: Muamua lau Huawei Ascend Mate Faigofie

Root Huawei Ascend Mate

O le Ascend series of Huawei o se tasi o ana fuʻa masini ona o lona lauiloa i tagata faʻatau. Aemaise lava, o le Ascend Mate o se tasi o mea e sili ona fiafia i ai le au faʻaoga Huawei ona o loʻo nofo lelei i le va o le laulau ma le malo phablet - o loʻo i ai le 6.1 inisi mata, o le 2gb RAM, o le 8mp pito i tua, ma le 1mp pito i luma mea pueata. O lo'o fa'aogaina fo'i le masini ile Android 4.1 Jelly Bean, lea e mafai ona fa'aleleia ile Android 4.2 Jelly Bean.

O le aoga autu i le Huawei Ascend Mate o le tele o mea e mafai ona faia i ai, tele lava ona o le mea moni o loʻo taumafai ana tagata gaosi Saina e faʻalautele le oʻo atu i le lalolagi atoa o ana oloa. O le mea, o le mauaina o le maualuga o le avanoa i gafatia uma o le masini e naʻo le taimi lava e te maua ai, ma afai o oe o se tasi o na tagata faʻaoga, o lenei tusiga o le a tuʻuina atu se faʻamatalaga auiliili i le auala e faʻamaeʻa lelei ai le faagasologa.

O le a tonu le aoga o le i ai o se masini maua'a?

  • O se masini maua'a e mafai ai e le tagata fa'aoga ona maua avanoa atoatoa i faʻamatalaga atoa o le masini. E aoga tele lenei mea ona o tagata gaosi oloa, e ala i le faaletonu, lokaina nisi o faʻamatalaga i lau masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai e telefoni feaveaʻi ona faʻatagaina tagata faʻaoga e suia nisi o filifiliga i totonu ma le faʻaogaina o le polokalama, ma faʻasaina foi le tapeina o le tele o faʻatapulaʻa falegaosimea i lau Ascend Mate.
  • Rooting lou Huawei Ascend Mate o le a faʻatagaina oe e aveese le faʻaogaina o talosaga i lau masini ma o lea e faʻaleleia ai lona faʻatinoga.
  • E fa'ataga ai fo'i i tagata fa'aoga e fa'aleleia le ola maa o le Ascend Mate
  • E tuʻuina atu foʻi i tagata faʻaoga avanoa e faʻapipiʻi ai polokalama e manaʻomia ai se aʻa e mafai ona faʻaoga saʻo.
  • O lau masini e sili atu ona faʻapitoa nai lo se isi lava taimi e mafai ai ona e faʻamalamalamaina ROM masani masani
  • O le Custom Recovery feature e mafai ai e tagata faʻaoga ona toe faʻaleleia le ROM o iai ma toe faʻafoʻi mulimuli ane pe a manaʻomia

 

E taua le maitauina o mea nei ae e te leʻi alu i le rooting o lau Huawei Ascend Mate:

  • O lenei mea fa'atonu e fa'aoga mo na'o Huawei Ascend Mate. Afai e te le o mautinoa pe o le a le faʻataʻitaʻiga o lau masini, alu i le Seti a lau masini ma kiliki About.
  • Ia mautinoa o loʻo i ai sau faʻamaumauga o faila taua uma, feʻau, fesoʻotaʻiga, ma ogalaau telefoni.
  • E mana'omia e le masini ia le itiiti ifo i le 60 pasene le ola maa. O lenei mea o le a taofia ai oe mai le fetaiai ma so o se faafitauli i lou sapalai mana i le faagasologa rooting.
  • O auala e manaʻomia e faʻamalosia ai le toe faʻaleleia o aganuʻu, roms ma le aʻafia o lau telefoni e mafai ona iu i le faʻaseseina o lau masini. O le faʻaaogaina o lau masini o le a faʻaumatia ai le tusi faʻamaonia ma o le a le toe agavaa mo auaunaga tau masini e maua mai le gaosiga poʻo le tagata e tuʻuina atu faʻamaumauga. Ia e tali atu ma ia teuina i lou mafaufau ae e te leʻi filifili e faʻagaoioia lau oe lava matafaioi. I le tulaga e tupu ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e le tatau lava ona faʻatagaina i matou po o mea e gaosia ai masini.

 

Le laasaga ma lea laasaga faagasologa o rooting lou Ascend Mate

  • Download le Framaroot APK v1.9.1 iinei
  • Tikia le faila APK ma teu i lau Huawei Ascend Mate
  • Faʻasolo le faila APK. A fa'aosofia, fa'ataga e fa'agasolo ai puna'oa le iloa.
  • Tatala lau App Drawer ma tatala Framaroot
  • Kiliki SuperSu ona filifili lea o le Pippin Exploit. Na'o le mulimuli i faatonuga o le a fa'aalia i luga o lau lau se'ia e fa'auma manuia le fa'agasologa.

 

Fa'afetai, ua e maua'a nei lau Huawei Ascend Mate! O le polokalama lava lea e tasi e mafai ona faʻaaogaina pe afai e te manaʻo e un-root lau masini.

 

Aua nei galo e lavea le vaega o faʻamatalaga o loʻo i lalo e faʻasoa mai ia i matou au tala manuia i le aʻafiaina o lau Huawei Ascend Mate, ma pe a iai ni au fesili e uiga i le faagasologa.

 

SC

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=WB8SQa9yUzI[/embedyt]

E tusa o le Tusitala

tali

sese: ua puipuia Aano !!